RECEPTY
Recept na rychlý oběd z květáku nejen pro vegetariány.
Recept na sterilovanou čočku a tofu v husté sladko-kyselé omáčce s rajčaty. Jednoduché a velmi chutná i dětem. Hodí se téměř ke každé příloze.
Skvělé zelné kofty inspirované indickou kuchyní. Podáváme se zeleninovým prívarkem, rýží nebo chlebem.
Skvělé placky, plněné brokolicovo-sýrovou nádivkou, opečené v pánvi na oleji.
Skvělé placky, které můžeme konzumovat samostatně se smetanou či tatarskou omáčkou. Jsou dobrou volbou i jako příloha k jídlům z masa.
Chutná cuketa s vajíčkem je vhodná na lehkou letní večeři.
Zdravé kroupy se zdravým chřestem a zdravou brynzou. Opravdu zdravý oběd či večeře. Ale ... můžete si dát na to i opečenou slaninu, pokud jinak nedáte :)
Chutná obměna klasických bramboráků.
Bezmasý oběd ze špaldových krup, pórku, brynzy a medvědího česneku.
Uvedené placky jsou pečené v troubě na plechu na speciální fólii, která je určena pro pečení bez tuku. Placky však, podle chuti, můžete péct i na plechu vymazaném sádlem, případně je smažit na pánvi na oleji.
Recept na přípravu sabdží (sabji), indické směsi dušené zeleniny, brambor a koření, na cibulovo-rajčatovém základě. Můžeme podávat s rýží, jako hlavní jídlo dne.
Co se sušenými houbami, kterých nám z minulého roku zůstalo hodně.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie