RECEPTY
Výborná zeleninová polévka z vývaru, který vznikne v odkapávací nádobě parního hrnce
Jemné, sladko-kyselé dušené zelí s jablky, brusinkami a skořicí. Chuťově zajímavá příloha k pečené kachně.
Sekaná z mletého masa se žampiony a zeleninou. Podáváme jako samostatný pokrm, nebo s bramborovým pyré.
Šťavnatý oběd z jednoho hrnce.
Příloha plná vitaminů, vhodná zejména ke kuřecímu a hovězímu masu.
Lehký a osvěžující salát s příchutí Asie.
Oblíbený Coleslaw salát, připravený z chutného křupavého mladého zelí, se skvělou chutí sýra Chedar. Je to ta nejlepší příloha ke grilovaným krůtím řízkům.
Tamatar Raita (Rajčatová Raita) je chutný salát s oblibou podávaný téměř ke všem slaným vegetariánským jídlům. Jeho příprava je rychlá a jednoduchá.
Hustá zdravá polévka, která zahřeje i zasytí.
Lehká tatarská omáčka je vhodná ke smaženým jídlům ze zeleniny.
Jednoduchý recept na zdravý a osvěžující středomořský salát s olivami a sýrem feta. Jeho přípravu hravě zvládne i úplný amatér.
Recept na výbornou zapékanou červenou řepu se sýrem Feta a ořechy. Poslouží jako příloha k jídlu, nebo lehká večeře s kouskem pečiva či čerstvou zeleninou.
Zelené jarní langoše plné vitaminů.
Špagety s různou zeleninou
Sytý a chutný salát s houbami a křupavou zeleninou. Lehký salát, vhodný i jako hlavní jídlo.
Lehká a zdravá polévka jednoduchá na přípravu.
Jednoduchý recept na lahůdku vhodnou i pro vegetariány.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit