RECEPTY
Snadná úprava oblíbené houby. Podáváme s čerstvým chlebem a s česnekem.
Karbanátky z červené řepy Čukunda kofta jsou velmi zdravé a chutné. Přestože se smaží v oleji, mastné nejsou. Podáváme je jako součást indického menu.
Krásné barevné klasické lečo z čerstvé papriky a rajčat, zahuštěné vajíčky, je tím nejúžasnějším jídlem během letních veder. Podáváme s chlebem nebo s vařenými bramborami.
Recept na tofu s fazolemi v rajčatové omáčce s indickým kořením. Podáváme s rýží, čerstvou zeleninou, nebo samostatně.
Nejen chutná příloha, ale i samostatný vege pokrm.
Ověřený recept na kousky patizonu obalené v trojobalu a smažené na oleji. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. Patizon je velmi chutný s tatarskou omáčkou.
Růžičková kapusta nepatří jen do polévky, ale dá se z ní udělat krásné a výživné jídlo, které chutná i odpůrcům této zdravé potraviny.
Chutný oběd či večeře z lesa. Jako přílohu můžeme podávat bramborovou kaši, bramborový salát, nebo jen čerstvý chléb.
Klouzek obecný je výborná jedlá houba. Zvláště chutná je jeho příprava na cibulce s vajíčky.
Květákový nákyp s pikantní chutí sýru Niva, který je obdobou francouzského sýra Roquefort.
Bramborové noky s omáčkou ze sýru Pecorino a smetany. Gnocchi si můžete koupit a uvařit jednoduše za pár minut ve vodě, nebo připravit domácí, podle našeho receptu, který také najdete na naší stránce.
Chutné střapaté žampionové kloboučky podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.
Pochoutka z oblíbeného sýra s bílou plísní na povrchu. Podáváme s bramborami a brusinkovým džemem
Vegetariánské "karbanátky" smažené v křupavém strouhankovém obalu.
Chutný vegetariánský oběd či večeře. Podáváme s rýží basmati.
K snadnému a zdravému obědu či večeři přejeme dobrou chuť. Bez přidání koření a soli pokrm vhodný i pro děti.
Brambory, cibule, česnek a ještě nějaká ta ingredience ... otevřený oheň v zahradním krbu, nepostradatelná otlučená a poškrábaná chalupářská výbava ... a můžeme začít. :) Čas přípravy neměřitelný a počet porcí se ...
Tofu tyčinky obalené v kořeněném těstíčku.
Tofu marinované v jednoduché marinádě opečené na grilovací pánvi s mrkví, houbami, bambusovými výhonky a rýžovými nudlemi.
Jednoduchý a rychlý oběd.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit