Krásné barevné klasické lečo z čerstvé papriky a rajčat, zahuštěné vajíčky, je tím nejúžasnějším jídlem během letních veder. Podáváme s chlebem nebo s vařenými bramborami.
Ověřený recept na kousky patizonu obalené v trojobalu a smažené na oleji. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. Patizon je velmi chutný s tatarskou omáčkou.
Bramborové noky s omáčkou ze sýru Pecorino a smetany. Gnocchi si můžete koupit a uvařit jednoduše za pár minut ve vodě, nebo připravit domácí, podle našeho receptu, který také najdete na naší stránce.
Brambory, cibule, česnek a ještě nějaká ta ingredience ... otevřený oheň v zahradním krbu, nepostradatelná otlučená a poškrábaná chalupářská výbava ... a můžeme začít. :) Čas přípravy neměřitelný a počet porcí se ...