RECEPTY
Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.
Klasická plněná paprika našich maminek.
Sekanou podáváme koledníkům na studeno, s tradiční vekou. Těm, kteří se u nás zdrží až do oběda ,můžeme paštiku ohřát a podat s bramborovou kaší.
Recept na přípravu vepřové krkovičky s kuřecími stehny ve vlastní šťávě s omáčkou z rozmixované mrkve a petržele.
Jednoduchá příprava pokrmu z vynikající italské kuchyně.
Hustý guláš z hovězího a vepřového masa s chutí piva.
Podáváme klasicky, s houskovým knedlíkem.
Nákyp ze zelí a brambor se slaninou a uzeným.
Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] je lidový název tradiční italské omáčky na těstoviny, jejíž základ tvoří solená sušená slanina z vepřového krku, rajčata a sýr pecorino. Je použitelná i s jinými druhy těstovin, např. ...

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie