RECEPTY
Snadno působící, avšak chutný a výživný koláč bez mouky. Výborně se hodí k čaji i kávě a výborně chutná podávaný se šlehačkou. Tak to už potom není až takový zdravý, nebo?
Skutečně kvalitní energie, bez přidaného cukru, z této opravdu vynikající kaše. Stačí si jen uvařit a sníst :)
Smetanovo-mléčná jarní polévka. Podáváme s vajíčkem uvařeným natvrdo.
Oblíbené bramboráky, tentokrát s mrkví. :)
Jednoduchý recept na přípravu čínského zelí Pak choi a aromatickými houbami shiitake na česneku a zázvoru s trochou ústřičné omáčky.
Chutný letní prívarok. Pro nevegetariány podáváme s dušeným hovězím, nebo pro vegetariány s volským okem.
Seb ka raita - jablečný salát s kořením a jogurtem. Navzdory obsahu koření, v jinak sladkém salátu, není pikantní chuť cítit. Salát se podává k různým jídlům v indické kuchyni, doplňuje a vyrovnává chutě.
Dušená, pikantní, indická zeleninová směs z mrkve, brambor a cukety. Množství porcí závisí na množství podávaných příloh k této chutné zelenině. Při podávání pouze s rýží jsou to asi 4 uváděné porce.
Soté s hráškem a seitanem na cibulce, česneku a zázvoru.
Ananasová raita (Ananas raita, Pineapple Dahi Rait) je populární indický dip, který tak, jako každý příkrm na bázi jogurtu pomáhá při snižování tepla z kořeněných jídel. Raita (nejen ananasová) se podává při téměř každém ...
Skvělý nepečený dort, bez cukru, mouky, mléka i vajec. Zato plný zdravých ingrediencí.
Téměř raw, zdravý dortík z mrkve, banánů, ořechů, arašídů, kokosu,...bez mouky, cukru, mléka, vajec a samozřejmě bez pečení. Pokud místo pražených arašídů použijeme jen čisté ořechy vytvoříme dort raw a nejen téměř :-)
Chutné a nadýchané zeleninové karbanátky se sýrem.
Pečené batáty mají výrazně sladkou chuť a proto je můžeme péct posypané kořením podle chuti. Jemná sladká chuť zůstane, avšak sůl a koření je udělají pikantní. Podávat můžeme jako zdravou a neobyčejnou přílohu například ...
Chutný bezmasý recept na pórkový nákyp se žampiony.
Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.
Recept na přípravu sabdží (sabji), indické směsi dušené zeleniny, brambor a koření, na cibulovo-rajčatovém základě. Můžeme podávat s rýží, jako hlavní jídlo dne.
Taková vydatná a chutná snídaně pomůže dětem i dospělákům nastartovat tělo a zvládnout všechny denní úkoly.
Recept na přípravu vegetariánské alternativy perkeltu. Hlíva ústřičná je bohatý zdroj přírodních vitamínů a minerálů, obsahuje vitamíny B, D, C, K, ale i kvalitní proteiny. Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo ...
Velmi chutné přílohové brambory, které můžeme podávat i jako samostatný pokrm. Recept inspirovaný indickou kuchyní.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie