Květáková pakora (Gobi Pakora) je jedna z mnoha chutných a křupavých zeleninových pakor oblíbených v Indii. Podává se jako večerní občerstvení s dobrým šálkem čaje. Může být také součástí obědového menu.
Miska sladkých brambor a cukety je plná vitaminů a minerálů. Podáváme jako samostatný chod k dietní večeři. Pokrm je vhodný i jako příloha v nevegetariánské stravě.
Maďarské langoše z kynutého těsta s nastrouhanými vařenými bramborami. Langoše jsou měkké, jemné a nadýchané. Podáváme podle chuti, tradičně se zakysanou smetanou a nastrouhaným sýrem.
Podle počtu konzumentů si připravíme počet sýrů. Množství chleba, džemu a horčice použijeme podle potřeby. Na každý sýr potřebujeme dva plátky šunky. Sýr si můžeme připravit i doma, na grilovací pánvi, bude stejně chutný.