RECEPTY
Tradiční letní zeleninový salát ze raného zelí, mladé mrkvičky, okurek, rajčat a mladé cibulky, v sladkokyselém nálevu. Salát je vhodný k řadě pokrmů z masa.
Výborní, jemně pikantní, plnění utopenci - klasika české studené kuchyně.
Chuťově vynikající salát, vhodný nejen na párty. Chutná k smaženým masům v neděli, i k celozrnnému pečivu v běžný den.
Hřejivá polévka, plná kořenové zeleniny, která nejen zahřeje a zasytí, ale i pomůže zabojovat proti nějaké té tukové buňce. :)
Sladké brambory zapečené s mrkví, mletým masem, bešamelem a mozarellou.
Recept na přípravu sabdží (sabji), indické směsi dušené zeleniny, brambor a koření, na cibulovo-rajčatovém základě. Můžeme podávat s rýží, jako hlavní jídlo dne.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie