RECEPTY
Jednoduchá a zdravá hlívová polévka uvařená pomocí parního hrnce
Klasická slovenská kapustnica s masem, sušenými švestkami a pikantní klobáskou, která jí přidá charakteristickou chuť.
Na tuto polévku vám budou stačit nožičky ze žampionů. Kloboučky použijte na jiný pokrm z těchto chutných hub.
Jemná hlívová polévka s bramborami a smetanou.
Podzimní polévka z čerstvých suchohřibů a klouzků.
Guláš ze sporáku na velkou rodinnou oslavu.
Velmi dobrá polévka, která zachutná všem.
Hustá bramborová polévka s kroupami a uzenou šunkou.
Ribollita je tradiční italská polévka z oblasti Toskánska. Tuto hustou polévku tvoří pestrá směs zeleniny a na její přípravu existuje mnoho zaručených receptů. Uvařte si tento, námi uvedený. Je vyzkoušený a můžeme potvrdit, že ...
Smetanová polévka z chutného a zdravého chřestu.
Hustá polévka z kysaného zelí, čočky, masa a klobásek.
8litrový hrnec té nejskvělejší zelňačky, 18 porcí pro celou velkou rodinu nebo přátele. Podáváme s čerstvým chlebem a podle chuti i s kopečkem zakysané smetany na porci.
Chutná svěží polévka.
Hustá rybí polévka, plná zeleniny, obohacená o oblíbený medvědí česnek.
Tradiční japonská polévka, jejíž základními ingrediencemi jsou "miso" pasta a vývar "dashi". Tato varianta je s vařenými zelenými fazolkami a vařeným vajíčkem.
Kapustnica - polévku z kysaného zelí podáváme s chlebem a podle chuti si můžeme na ni v talíři přidat zakysanou smetanu. Chutná jak v zimě tak v horkém létě, proto si ji vařme častěji a ne jen na Vánoce.
Jemná dršťková polévka z telecích drštěk, bez cibule v jíšce.
Oblíbená polévka s chutnými quinoa semínky.
Podzimní pórková polévka, která vás zahřeje.
Výborná osvěžující jogurtová polévka s okurkou a koprem. Podává se za studena a nejlépe chutná v letním období.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie