Takto nazýval můj táta tento oblíbený vaječný likér. Nabízím vám jeho úžasný recept na přípravu, podle kterého jej dlouhá léta, vždy na vánoce, připravoval. Jsem ráda že jsem si ho 25. 12. 1984 :), jak uvádí moje kuchařská ...
Domácí zmrzlina z kvalitních ingrediencí, připravená bez zmrzlinového stroje, finančně zajímavá. Podáváme ve zmrzlinových pohárech, miskách nebo do zmrzlinového kornoutku. Podle chuti můžeme polít rozpuštěnou čokoládou.
Skvělý mascarpone dort s broskvemi. Z našeho dortu byl za pomoci dětí vytvořen jednoduchý zajíček, velikonočně vyzdobený barevnými bonbony ve tvaru vajíček. Je však samozřejmostí, že vy si váš dortík můžete vyzdobit podle ...
Přinášíme vám tradiční recept na kokosové kuličky, který má dvě varianty přípravy. Využijte na jejich přípravu odřezky při pečení zákusků nebo si je připravte sami z rozdrcených piškotů.
Recept na přípravu chutného vánočního ořechového cukroví s oříškovým krémem a čokoládou. Pečivo má dlouhou trvanlivost, takže může zdobit váš stůl během celých vánočních svátků.
Nabízíme jeden z receptů na jemné, křehké a chutné sušenky Nankhatai (Nankatai), které se s oblibou pečou během různých svátků v Indii, nevyjímaje svátky Vánoční.
Uvedené placky jsou pečené v troubě na plechu na speciální fólii, která je určena pro pečení bez tuku. Placky však, podle chuti, můžete péct i na plechu vymazaném sádlem, případně je smažit na pánvi na oleji.