Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Bílá fazolová omáčka s párkem
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná čočková polévka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie