RECEPTY
Skutečně výborný zákusek z oblíbeného mascarpone v jemném nadýchaném kakaovém piškotovém korpusu. Je tak jednoduchý, že se při jeho přípravě opravdu nic nemůže pokazit a zvládne ho i cukrářský začátečník, stačí dodržet ...
Milujete větrníky a odrazuje vás poměrně náročná příprava či předchozí nezdary? Zkuste náš maxi větrník a neprohloupíte. Chutná klasicky úžasně a za úspěch při jeho přípravě se můžeme zaručit. :-)
Rychlý a na přípravu nenáročný recept na jemné kuřecí maso se smetanou a sýrem. Vhodnou přílohou může být rýže, brambory na jakýkoliv způsob a zelenina.
Úžasně jemné a šťavnaté řezy, plné jahod a oblíbeného krému z tvarohu.
Zkuste i ve vaší kuchyni vykouzlit tuto velmi chutnou a zdravou luštěninovou kaši. Můžete ji servírovat jako přílohu spolu s rýží. Pro zpestření doplňte vajíčko, grilovanou zeleninu, tofu či maso.
Chutný a hutný knedlík s typickou mřížkovanou strukturou. Vylepšená houbovo-slaninová verze.
Rychlá příprava oblíbené pizzy. V receptu jsou uvedeny ingredience, které při její přípravě není nutné dodržet. Můžete si pizzu vytvořit podle vlastní chuti. Samozřejmě, že listové těsto je při její přípravě důležitý ...
Plný hrnec vynikající polévky na vánoční nebo silvestrovský stůl. Nic však nebrání tomu, uvařit si tuto pólévku kdykoliv během celého roku.
Vynikající těsto na vynikající rolky. Plnit je můžete podle chuti nebo se nechte inspirovat námi odzkoušenými nádivkami v receptu.
Hřejivá polévka, plná kořenové zeleniny, která nejen zahřeje a zasytí, ale i pomůže zabojovat proti nějaké té tukové buňce. :)
Jemná, smetanov-máslová třešňová bublanina na francouzský způsob.
Recept na jeden z nejkrémovějších zákusků, který se skládá z vrstev listového těsta a lahodného vanilkového krému. Název je překlad z francouzského Mille-feuille (mil-foij), což znamená tisíc listů.
Lahodný francouzský cibulový koláč.
Jednoduchý ověřený postup na přípravu chutného steaku. Pánev můžete s radostí nahradit zahradním grilem.
Málo těsta, želatina, hodně ovoce a ještě více šlehačky.
Barevná hovězí roláda zapečená v listovém těstě. Můžeme ji podávat jako teplý oběd s bramborovou přílohou. Stejně skvělá je i na studeno, a proto je velmi vhodná jako velikonoční pohoštění.
Návod na přípravu jednoduchého francouzského dezertu, jehož základ tvoří hustá bílá omáčka a sníh z vaječných bílků.
Chutný oběd na sobotu. Rizoto můžeme před podáváním posypat strouhaným sýrem.
Chutný prívarok, který lze konzumovat bez přílohy. Komu by to nestačilo, může si přidat volské oko, sekanou či přikousovat chleba. :)
Tyto velmi chutné jarní halušky můžeme podávat s brynzou, nebo jako přílohu k perkeltu či masu na paprice.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie