RECEPTY
Francouzská specialita, tradičně zapékaná s vynikajícím švýcarským sýrem Gruyère. Jako alternativu doporučuji vyzkoušet sýr Cantal.
Krémová hrášková polévka s vynikající chutí jemné uzené šunky.
Vynikající japonská polévka.
Recept na jednoduchou a chutnou jarní polévku s bramborami, bílým chřestem a medvědím česnekem.
Výborná polévka ze sušených hub na váš vánoční stůl.
Máslová kedlubnová polévka s bramborami a haluškami. Jemně osolená chutná i dospělým.
Sytá polévka z málo známé zdravé luštěniny. V minulosti se tato luštěnina často vyskytovala v jídelníčku našich předků. Dnes má mnoho odrůd a s oblibou ji vaří v německy mluvících zemích, kde ji nazývají "Dicke Bohnen" - ...
Jednoduchá, rychlá, zdravá polévka. Podáváme s kouskem másla pro zjemnění chuti.
Jednoduchá vánoční polévka, která v sobě nese chuť oblíbeného kysaného zelí, čočky a čerstvých hub.
Chutná a rychlá smetanovo-mléčná luštěninová polévka, která vás zasytí i zahřeje. Před podáváním posypeme mletým koriandrem, nebo ochutíme citronovou šťávou.
Jemná krémová polévka plná smetanové chuti.
Oblíbená a velmi chutná čočková polévka se švestkami na vánoční stůl.
Vynikající, lehká gulášová polévka z jemného telecího masa.
Chutná hustá polévka, plná zdravé zeleniny, kterou mají v oblibě nejen děti, ale i dospělí.
Lehká rybí polévka z kapra.
Jemná a velmi chutná telecí polévka. Tento oblíbený hovězí-telecí vývar nás výborně zahřeje během sychravých zimních dní i v době nemoci.
Hustá svačinová polévka. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Vepřový guláš z kvalitního masa mangalici. Maso z mangalici se pro nižší obsah cholesterolu považuje za mnohem zdravější, než běžné vepřové maso z prasete.
Jednoduchá polévka z mrkve a dýně hokaido s koprem a smetanou. Ideální během podzimní dýňové sezóny.
Dýňová polévka s kousky švestek a oblíbenou čočkou, která nám vyvažuje jemnou sladkou chuť této teplé dobroty.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit