RECEPTY
Jednoduchý recept na přípravu chutného pečeného masa s česnekovým nádechem. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlík a dušené zelí.
Klasická slovenská kapustnica s masem, sušenými švestkami a pikantní klobáskou, která jí přidá charakteristickou chuť.
Recept na segedínský guláš s tempehem jako vynikající náhradou masa - nutriční i chuťovou.
Jednoduchý, chutný a levný recept pro zimní období.
Placky plné těmi nejlepšími chutěmi.
Výborný recept na bramborové placky s kysaným zelím.
8litrový hrnec té nejskvělejší zelňačky, 18 porcí pro celou velkou rodinu nebo přátele. Podáváme s čerstvým chlebem a podle chuti i s kopečkem zakysané smetany na porci.
Česká klasika, vepřová kýta s kysaným zelím a knedlíkem.
Recept na tradiční koláč, pocházející z východního Slovenska. Podává se jako příloha k zelňačce nebo jako samostatné jídlo.
Zbytková knedlíková klasika s houbami? Opravdu dobrota! Zkuste k ní kysané zelí... mňam!
18-20 porcí skvělé kapustnice na velkou silvestrovskou párty. Vaříme ve velkém, nejméně 8 litrovém hrnci.
Slovenská klasika z běžných surovin uložených v chladničce.
Vynikající plněné zelné listy (holoubata) si zaručeně oblíbíte a jejich trochu pracnější přípravu všichni konzumenti jistě ocení. Podáváme s čerstvým chlebem.
Koláč z kynutého těsta plněný zelím.
Výborná letní bramborová příloha. Brambůrky jsou chutné i jako samostatný lehký oběd či večeře.
Vegetariánský segedínský guláš s tofu. Podáváme klasicky - s houskovým knedlíkem.
Sladká večeře, rychle na stole. Podáváme s cukrem a skořicí.
Výborné bramborové placky plněné kysaným zelím nebo plněné masem.
Buchty jsou nejchutnější čerstvé, proto je třeba rychle je sníst. :) Což jistě nebude tak velký problém :)
Plněné zelné závitky jsou vynikajícím sytým obědem. Zapečené pod sýrovou "peřinkou" vám mimořádně zachutnají.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie