RECEPTY
Recept na přípravu velmi univerzálního vývaru z mořské řasy Kombu a vloček z uzeného tuňáka Katsuobushi. Využít se dá například na přípravu miso polévky.
Recept na přípravu ražniči v parním hrnci.
Recept na přípravu těstovin s částečnou pomocí vaření v parním hrnci
Recept na segedínský guláš s tempehem jako vynikající náhradou masa - nutriční i chuťovou.
Klasický, jednoduchý salát z rajčat a cibule.
Z uvedeného množství získáme 150 gramů vynikající domácí polévkové zavářky. Do polévky přidáváme ke konci vaření v potřebném množství a vaříme 7 - 8 minut.
Jemná kachní prsa ve sladkokyselé hruškové omáčce. Skutečná lahůdka. Podáváme s bramborovou kaší.
Stará dobrá cholesterolová klasika :) Podáváme s čerstvým bílým měkoučkým chlebem :)
Recept na v troubě pomalu dušené jehněčí maso, provoněné rozmarýnem a špikované česnekem s balzamikovou redukcí.
Klasický hustý guláš, který nejlépe chutná s čerstvým chlebem. Nezapomeňte ho zapít, dobrým chlazeným pivem!
Zdravá snídaně, plná energie na celé dopoledne :) a bez cukru.
Podáváme s jarní cibulkou a klasicky s vařenými bramborami a hořčicí.
Výborná letní bramborová příloha. Brambůrky jsou chutné i jako samostatný lehký oběd či večeře.
Oblíbené bramboráky, obohacené fazolemi a bazalkou. Určitě vám budou chutnat!
Na nudličky nakrájené vepřové maso nasáklé aromatickou marinádou s rukolou určitě zachutná každému.
Vynikající, lehká gulášová polévka z jemného telecího masa.
Chutné kuličky plné vitamínů a minerálů. Velmi vhodné pro zdravé vánoční mlsání.
Příliš známé jídlo, aby potřebovalo komentář. :)
ActiFry recept na grilovaného lososa v česnekovo limetkové marinádě s grilovanými cherry rajčátky.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie