RECEPTY
Tradiční letní zeleninový salát ze raného zelí, mladé mrkvičky, okurek, rajčat a mladé cibulky, v sladkokyselém nálevu. Salát je vhodný k řadě pokrmů z masa.
Bedly plněné maso-houbovou nádivkou. Podáváme s bramborovou kaší.
Stará, dobrá, chutná, slaná, kalorická dobrota. :) Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou, díky čemuž ještě více ztloustneme :) Pro zdravější alternativu doporučujeme podávat s dušenou zeleninkou.
Jemné dušené krůtí maso na paprice a cibuli, která tvoří lehkou omáčku. Nejlépe chutná s dušenou rýží.
Jemné bramboráky, výjimečné svojí barevností a úžasnou chutí.
Hustá bramborová polévka s kroupami a uzenou šunkou.
Tradiční pokrm ze slovenské kuchyně. Namísto sádla lze pokrm upéct i na oleji a stane se z něj vegetariánská pochoutka.
Jemný, krémový, téměř raw pamlsek s vyšší dávkou zdravé energie.
Drobné, křupavé kousky ryb. Podáváme s bramborovou kaší a osmaženou cibulkou.
Zdravá dobrota. Pečenou dýni můžete konzumovat přímo po jejím upečení a oloupání. Obyčejně je dost sladká, ale můžete si ji jemně přisladit. Kromě přímé konzumace připravujeme z dužiny dýně chutné sladké koláče.
Italská specialita z Milána - telecí kližka s morkovou kostí dušená se zeleninou a vývarem.
Jednoduchý ověřený postup na přípravu chutného steaku. Pánev můžete s radostí nahradit zahradním grilem.
Hustá rybí polévka, plná zeleniny, obohacená o oblíbený medvědí česnek.
Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.
Podáváme s rýží.
Variabilní snídaňová pochoutka vhodná i na večeři. Obměny chutí získáme změnou druhu použitých uzenin.
Slané bezlepkové krekry z mandlové mouky s nádhernou vůní rozmarýnu.
Osvěžující nápoj svobody. Podáváme s kousky chemicky neošetřené limetky.
Vynikající zimní kolagenová pochoutka, jejíž dlouhá příprava stojí za to. Podáváme s chlebem, cibulí a octem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit