RECEPTY
Chutné nadýchané karbanátky. Podáváme s vařenými bramborami.
Nasládlá krémová polévka z kukuřice a kořenové zeleniny.
Květáková pakora (Gobi Pakora) je jedna z mnoha chutných a křupavých zeleninových pakor oblíbených v Indii. Podává se jako večerní občerstvení s dobrým šálkem čaje. Může být také součástí obědového menu.
Chutné drůbeží masíčko plné zdravé barevné zeleniny.
Jednoduchá příprava rajské omáčky z rajčat z konzervy.
Ověřený recept na kousky patizonu obalené v trojobalu a smažené na oleji. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory. Patizon je velmi chutný s tatarskou omáčkou.
Kilogram té nejlepší vepřové tlačenky za jejíž kvalitní obsah se můžete zaručit.
Podáváme s chlebem nebo pečivem a čerstvou zeleninou.
Každé ráno můžete jednoduše a zdravě snídat. Nabízíme vám rychlý recept na přípravu kaše z ovesných vloček. Do kaše si můžete zamíchat dle chuti ovoce, oříšky... a v zimních měsících je vhodný i med.
Plný hrnec vynikající polévky na vánoční nebo silvestrovský stůl. Nic však nebrání tomu, uvařit si tuto pólévku kdykoliv během celého roku.
Nadýchané pečivo v košíčcích plné chutných banánů a jahod.
Letní svěží těstovinový salát ideální místo teplého oběda.
Zdravý salát, plný jablek a oblíbené červené řepy.
Svěží polévka plná zeleniny. Vhodná i na konzumaci v rámci dietního odlehčujícího dne, kdy si polévku dopřejeme vždy během hlavního jídla.
Lehký nízkotučný oběd či večeře.
Pečené batáty mají výrazně sladkou chuť a proto je můžeme péct posypané kořením podle chuti. Jemná sladká chuť zůstane, avšak sůl a koření je udělají pikantní. Podávat můžeme jako zdravou a neobyčejnou přílohu například ...
Recept na přípravu vegetariánské alternativy perkeltu. Hlíva ústřičná je bohatý zdroj přírodních vitamínů a minerálů, obsahuje vitamíny B, D, C, K, ale i kvalitní proteiny. Podáváme s houskovým knedlíkem, těstovinami nebo ...
Zamíchejte s jogurtem a získáte fantasticky chutnou a sytou snídani bohatou na vlákninu a antioxidanty.
Recept na přípravu vývaru ze sušených ančoviček Iriko.
Recept na rychlou přípravu pečeného pstruha s tymiánem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie