RECEPTY
Strouhání jsou jednoduché domácí těstoviny (zavářka) vhodná do oblíbených hustých polévek.
Domácí dušená šunka se 100% obsahem vepřového masa, bez konzervantů a dalších přídavných látek. Šunka má po uvaření přírodní barvu a chuť vařeného masa. Je tou nejvhodnější šunkou pro děti. Z uvedeného množství masa ...
Skutečně lahodná pochoutka. Podáváme s rýží, posypané čerstvou, případně sušenou, pažitkou.
Zvláště jemné a lahodné vepřové řízky.
Téměř raw, zdravý dortík z mrkve, banánů, ořechů, arašídů, kokosu,...bez mouky, cukru, mléka, vajec a samozřejmě bez pečení. Pokud místo pražených arašídů použijeme jen čisté ořechy vytvoříme dort raw a nejen téměř :-)
Vánoční zelňačka- kapustnice by měla být řidší, měla by plnit roli jakéhosi předkrmu před štědrovečerní hostinou. I když její uvařené množství svádí ke skonzumování plného talíře, myslete na to, že je ještě lepší ...
Vydatná voňavá polévka vhodná i jako hlavní jídlo. K polévce podáváme čerstvé pečivo nebo chléb.
Recept na thajskou polévku Tom Kha Gai s kokosovým mlékem a kuřecím masem.
Jednoduchá příprava kousků vepřového masa v chutné hořčicové omáčce. Doporučujeme podávat s máslovou rýží parboiled a s některým ze salátů z červené řepy.
Vynikající plněné zelné listy (holoubata) si zaručeně oblíbíte a jejich trochu pracnější přípravu všichni konzumenti jistě ocení. Podáváme s čerstvým chlebem.
Podáváme s chlebem nebo opečenými bramborami.
Sladká večeře, rychle na stole. Podáváme s cukrem a skořicí.
Jednoduchý a osvěžující nápoj pro letní vedra
Mimořádně chutné rybí karbanátky se zdravým medvědím česnekem. Podáváme s bramborovou kaší.
Takto si cukr připravovaly naše praprababičky ... Jednoduchá výroba domácího vanilkového cukru. Cukr obsahuje pravou vanilku, tedy pravý přírodní vanilin a ne jen syntetickou vanilínovou příchuť.
Tradiční recept na bublaninu z jemného, nadýchaného těsta.
Skvělá, zdravá a chutná hlívová česnečka.
Populární povzbuzující nápoj. Podáváme se řapíkatým celerem na míchání.
Podáváme s opečenými bramborami.
Jednoduché smažené žampiony v trojobalu. Podáváme s bramborami a tatarskou omáčkou.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie