RECEPTY
Jemné slané chuťovky na každou oslavu.
Jemné nadýchané slané palačinky s bazalkou a česnekem. Konzumujeme jen tak, nebo palačinky můžeme plnit sýrovou či brynzovou nádivkou. Jsou vhodné i jako příloha k letní pečené kachně.
Skvělý slaný koláč, vhodný na stůl kdykoliv, a nejen jako chuťovka během velikonočních svátků.
Palačinky plněné slanou náplní.
Výborná brynzová polévka pro celou rodinu.
Skutečne vynikající dobrota.
Skvělá, nadýchaná pomazánka na čerstvý chléb.
Bryndzové špaldové kernotto s pórkem a slaninou, na kterém si zaručeně pochutnáte.
Oblíbená velká bramborová placka pečená v troubě.
Bobalky, opekance, pupáky... tradiční slovenský vánoční pokrm. Nejčastěji se podávají s mákem, ořechy, tvarohem ... ale chutnají i s brynzou či zelím. Jejich název a způsob podání se v regionech liší. Z uvedeného množství ...
Vynikající chuťovka i předkrm na oslavu i svátky. Podáváme k oblíbeným salátům, k obloženým mísám a konzumujeme příborem.
Podáváme jako přílohu k hustým masovým i luštěninovým polévkám.
Vhodné jako příloha k paprikášům, perkeltům či omáčkám. Také vhodné jako samostatný pokrm na sladko s mákem a cukrem, nebo na slano s brynzou a slaninou.
Tyto velmi chutné jarní halušky můžeme podávat s brynzou, nebo jako přílohu k perkeltu či masu na paprice.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie