RECEPTY
Oblíbený klasický salát ze spařeného zelí v sladkokyselém nálevu. Podáváme k pečeným a dušeným masům.
Neobyčejná kombinace oříškové chutí cizrny s koriandrem potěší každého milovníka luštěnin.
Chuťově zajímavá sladká zelenina, vhodná jako příloha k mnoha pokrmům. Vyplatí se zkusit nabídnout takto připravenou zeleninu dětem, které obecně zeleninu moc nemusí.
Chutný, zdravý a velmi dobrý zeleninový guláš z indické kuchyně. Podáváme s rýží. Druhy zeleniny v zeleninovém kari můžeme obměňovat. Namísto cukety použijte například lilek či dýni ...
Párky na cibuli se zeleninou a bramborami.
Mimořádně chutné karbanátky z krabích tyčinek a pangasia.
Ribollita je tradiční italská polévka z oblasti Toskánska. Tuto hustou polévku tvoří pestrá směs zeleniny a na její přípravu existuje mnoho zaručených receptů. Uvařte si tento, námi uvedený. Je vyzkoušený a můžeme potvrdit, že ...
Vynikající "svíčková" z kuřecího masa.
Chutná a výborná vegetariánská zelenina inspirovaná indickou kuchyní. Můžeme konzumovat s rýží nebo jako samostatný pokrm, zvláště při držení odlehčující diety.
Zdravá, sladká polévka, kterou budete chtít snídat, obědvat i večeřet. Proto si jí navařte plný hrnec!
Závin podáváme teplý se špenátem a vařenými bramborami. Chutná i nastudeno, jak slaný koláč.
Přílohový, chuťově jemně hořký salát. Recept inspirovaný indickou kuchyní.
Při skromnosti tři porce :-) skutečné kuřecí lahůdky.
Jemné vegetariánské karbanátky. Chuť tofu se v zelenině snadno ztratí a proto zachutnají i nevegetariánům. Karbanátky připravené s cizrnovou moukou jsou vhodné i při bezlepkové dietě.
Sytý a chutný salát s houbami a křupavou zeleninou. Lehký salát, vhodný i jako hlavní jídlo.
Vegetariánský pokrm inspirovaný indickou kuchyní. Podáváme s rýží basmati a s chutným ananasovým salátem s jogurtem.
Lehká rybí polévka z kapra.
Jemná a velmi chutná telecí polévka. Tento oblíbený hovězí-telecí vývar nás výborně zahřeje během sychravých zimních dní i v době nemoci.
Kousky křupavého kuřete na nádivce, která je přílohou pokrmu.
Jednoduchá polévka z mrkve a dýně hokaido s koprem a smetanou. Ideální během podzimní dýňové sezóny.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie