RECEPTY
Oblíbené španělské ptáčky z vepřového masa připravené v parním hrnci.
Recept na přípravu vepřových řízků v parním hrnci se salátovou přílohou
Co uvařit k obědu pokud máme doma parní hrnec? Jednoduchý a rychlý recept na vepřové řízky na bílém víně.
Jemná, pečená vepřová kýta špikovaná uzenou slaninou. Doporučujeme podávat s dušenými bramborami a s kyselou okurkou.
Chutný recept na přípravu vepřového masa s cuketou.
Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.
Oblíbená pochoutka pro všechny milovníky pečených vepřových kolen. :)
Klasické vepřové sádlo je nenahraditelná ingredience mnoha pokrmů. Jeho domácí příprava - škvaření sádla - je jednoduchý postup jehož výsledkem jsou čisté, kvalitní produkty - vepřové sádlo a škvarky.
Oblíbené pečené vepřové na zelenině. Podáváme s bramborovou přílohou, s kyselou okurkou či chutným salátem z řepy.
Šťavnatá marinovaná kuřecí prsa s měkoučkými vepřovými játry, žampiony, přelitá sýrovou omáčkou s petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami.
Podáváme s knedlíkem. Vařený jazyk má výbornou chuť, dá se jíst i bez omáčky, s chlebem, hořčicí nebo křenem.
Chutné šťavnaté vepřové hamburgery se sýrem.
Velká, míchaná plněná sekaná.
Chutné a pro peněženku nenáročné jídlo vhodné hlavně na chladná roční období.
Chutné, lehké a jemné maso v dietní úpravě.
Podáváme s rýží.
Na nudličky nakrájené vepřové maso nasáklé aromatickou marinádou s rukolou určitě zachutná každému.
Unikátní spojení sladko-kyselé chuti jablek se sladko-hořkou chutí sušených švestek, jemně slaně kořeněné.
Podáváme s opečenými bramborami.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie