RECEPTY
Recept na chutné bramborové lokše. Podáváme jako přílohu k pečené kachně či huse, nebo je plníme slanými (kachní játra) nebo sladkými (makové, ořechová...) náplněmi. Příprava je jednoduchá, ale mouka bude po celé kuchyni. :) ...
Podáváme jako přílohu k pečenému kuřeti nebo jako samostatný pokrm s čerstvým zeleninovým salátem. Také je vhodná jako nádivka do drůbeže.
Stará, dobrá, chutná, slaná, kalorická dobrota. :) Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou, díky čemuž ještě více ztloustneme :) Pro zdravější alternativu doporučujeme podávat s dušenou zeleninkou.
Jemná kachní játra v hořčicové omáčce.
Šťavnatá marinovaná kuřecí prsa s měkoučkými vepřovými játry, žampiony, přelitá sýrovou omáčkou s petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami.
Oblíbené plněné lokše s vynikajícími játry.
Recept na pečená kuřecí stehna a klasická nádivka vhodná na plnění kuřat či samostaně pečená.
Domácí pečená paštika z kuřecích jater. Paštiku podáváme nastudeno. Nejchutnější je s čerstvým pečivem nebo chlebem.
Mnohé názory na konzumaci jater se opírají o fakt, že v játrech se čistí toxiny. Je však také nesporné, že játra obsahují množství prospěšných živin. Při koupi vnitřností je proto dobré znát jejich původ. A nakonec: Komu ...
Skutečná lahůdka pro labužníky.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie