RECEPTY
Skvělá příloha nebo hlavní chod? Je jen na vás, co si vyberete!
Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.
Chutný, zdravý a velmi dobrý zeleninový guláš z indické kuchyně. Podáváme s rýží. Druhy zeleniny v zeleninovém kari můžeme obměňovat. Namísto cukety použijte například lilek či dýni ...
Osvěžující slané zapékané zeleninové rolky.
Hustá zeleninová polévka plná zdravé zeleniny.
Podáváme s lehkým bramborovým pyré.
Podáváme s těstovinami.
Jemné bramborové pyré s lahodnou zeleninovou příchutí. Podáváme jako přílohu k masu či rybám.
Lehký dietní oběd.
Skvělé placky, které můžeme konzumovat samostatně se smetanou či tatarskou omáčkou. Jsou dobrou volbou i jako příloha k jídlům z masa.
Oběd, který zachutná všem, a za který vás všichni pochválí. Podáváme s bramborovým pyré a zeleninovou oblohou.
Křupavá křidélka ve voňavé zázvorovo-cibulové marinádě s pečenými bramborami a cuketou. Podáváme s tatarskou omáčkou.
Podle tohoto receptu si připravíte jemný a lahodný prívarok s koprem a smetanou. Na vrch si můžete dát vajíčko nebo tofu.
Rychlý zdravý oběd i večeře. Při dodržení postupu přípravy vás výsledek zaručeně nezklame a pochutná si i zarytý nepřítel celozrnných výrobků. :-)
Sytý a chutný salát s houbami a křupavou zeleninou. Lehký salát, vhodný i jako hlavní jídlo.
Chutná obměna receptu na oblíbené šunkové fleky.
Jemné, zeleninovo-oříškové placičky zachutnají každému gurmánovi.
Servírujeme s vařenými nebo pečenými bramborami, popřípadě se zeleninovým salátem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit