RECEPTY
Tradičně upravené brambory vhodné jako příloha k masu.
Snadná úprava oblíbené houby. Podáváme s čerstvým chlebem a s česnekem.
Oblíbená vánoční pochoutka pro malé i velké.
Jednoduchý recept na domácí nakládaný lahůdkový křen s jablky.
Skvělý domácí džem z drobných, nakyslých modrých hroznů. Při jeho přípravě byl použit cukr a želírovací třtinový cukr s pektinem, bez konzervačních látek. Džem je přiměřeně hustý, vhodný na palačinky, na potření ...
Vynikající japonská polévka.
Pestřejší verze fazolek na cibulce se sladkou mrkví v redukované rajčatové omáčce.
Základní recept na přípravu tradičních bramborových halušek, které se mohou podávat v různých variacích.
Recept na přípravu chutných hub shimeji z východní Asie. Jsou restované na mrkvi a cibulce a dochuceny rybí omáčkou.
Takto nám vařila máma. Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Klouzek obecný je výborná jedlá houba. Zvláště chutná je jeho příprava na cibulce s vajíčky.
Oblíbené bramboráky jednoduše upečené v jednom kuse, na plechu.
Před podáváním osolíme a servírujeme s rýží.
Něco pro milovníky pikantních jídel.
Chutné lokše s použitím oblíbeného polotovaru.
Skvělé pečené zelí je mimořádně vhodnou přílohou k pečenému masu. Je také chutným veganským pokrmem. Rozhodně si na něm pochutnáte!
Tofu marinované v jednoduché marinádě opečené na grilovací pánvi s mrkví, houbami, bambusovými výhonky a rýžovými nudlemi.
Chutná šťavnatá kuřecí stehna podáváme s dušeným zelím a knedlíkem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie