RECEPTY
Tradiční letní zeleninový salát ze raného zelí, mladé mrkvičky, okurek, rajčat a mladé cibulky, v sladkokyselém nálevu. Salát je vhodný k řadě pokrmů z masa.
Chutné lehké placky s obsahem vyššího podílu vlákniny díky přidaným ovesným vločkám. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem a tatarskou omáčkou.
Jemně nasládlá máslová polévka s jarní kedlubnou, mrkvičkou, hráškem, ranými brambůrkami ... Chutná nejen všem dětem, ale i všem dospělým.
Lahodný krém s jemně kořeněnou chutí. Místo gorgonzoly je možné použít i jiný sýr s modrou nebo zelenou plísní, např. nivu, je třeba ho ale nastrouhat.
Recept na sytý vydatný salát z basmati rýže na kari a hráškem.
Podle tohoto receptu si připravíte vynikající krémové rizoto ze zeleného chřestu.
Chutné a nadýchané zeleninové karbanátky se sýrem.
Rajčatová polévka na italský způsob s bazalkou a parmezánem.
Jemná bramborovo-celerová kaše, vhodná jako příloha k rybě, nebo šťavnatému soté.
Skvělý salát, který se výborně hodí jako ochlazující raita k pikantním pokrmům. A nemusí to být výhradně jídla indické kuchyně.
Svěží polévka plná zeleniny. Vhodná i na konzumaci v rámci dietního odlehčujícího dne, kdy si polévku dopřejeme vždy během hlavního jídla.
Hustá zimní polévka, která zahřeje a zasytí. Kdo nemůže být bez masa, klidně ať si do ní přidá nakrájenou opečenou klobásku :)
Jednoduchý a rychlý oběd.
Výborná chuťovka, vhodná i jako lehká večeře. Servírujeme s míchaným zeleninovým salátem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie