RECEPTY
Základní postup při vaření uzeného masa vhodného třeba k čočce na kyselo či bramborové kaši. Konzumujeme i na studeno s hořčicí a křenem.
Jednoduchý recept na přípravu chutného pečeného masa s česnekovým nádechem. Vhodnou přílohou jsou brambory, knedlík a dušené zelí.
Vynikající jednoduchý grenadýrský pochod, či grenadýr, grenadír marš, nebo jen těstoviny s bramborami. K jeho přípravě můžeme použít vařené brambory či těstoviny, které nám zbyly při přípravě jiného pokrmu, nebo si ...
Kuřecí stehna v parním hrnci, zapečená v troubě.
Hustá farmářská polévka z čočky, krupice, zelí a uzeného masa.
Krásné barevné klasické lečo z čerstvé papriky a rajčat, zahuštěné vajíčky, je tím nejúžasnějším jídlem během letních veder. Podáváme s chlebem nebo s vařenými bramborami.
Chuťově výrazně kyselejší ovocný mixovaný nápoj plný vitamínů s přidanou rozpustnou vlákninou. Pro zjemnění kyselé chuti můžete přidat lžičku medu nebo trochu stévie.
Jednoduché oblíbené jídlo, známé hlavně turistům a obyvatelům pobřežních oblastí středomoří. Suroviny se ale dají sehnat v lépe zásobených obchodech po celém světě.
Domácí recept na silný zázvorový "lék", doporučený dospělým proti chřipce a nachlazení. Prý pokud nepomůže, určitě neuškodí, pokud se dávkuje s mírou :) Na prevenci se doporučuje denně jedna polévková lžíce - maximálně ...
Jednoduchý recept na kynutý knedlík s délkou cca 25 cm vařený v páře.
Lehký dietní oběd.
Miska sladkých brambor a cukety je plná vitaminů a minerálů. Podáváme jako samostatný chod k dietní večeři. Pokrm je vhodný i jako příloha v nevegetariánské stravě.
Polévku servírujeme s lžičkou bílého jogurtu.
Recept na přípravu vepřové krkovičky s kuřecími stehny ve vlastní šťávě s omáčkou z rozmixované mrkve a petržele.
Recept na pečená husí stehna s exotickou omáčkou.
Výborné jídlo z cizrny, které je neodmyslitelnou součástí kuchyně středního východu.
Recept na pikantní květák s indickým kořením a cizrnou. Jako přílohu můžeme podávat rýži basmati.
Silný, ostrý čaj, vhodný na pití během chřipky a nachlazení. Je to přírodní podpůrný prostředek k rychlejšímu uzdravení, pijeme dvakrát denně.
Jednoduchý ověřený postup na přípravu chutného steaku z jemné vepřové panenské svíčkové. Pánev můžete s radostí nahradit zahradním grilem.
Tradiční perníčky se v minulosti pekly bez tuku.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie