RECEPTY
Při nákupu čerstvých kuřat a jejich zpracování nám často zůstávají hřbety a křídla. Přípravou rychlé polévky v parním hrnci je výborně zužitkujeme.
Velká polévka, z velkých fazolí, s velkými kousky uzeného masa, pro mnoho velkých hladovců. Pro menší hladovce vaříme polévku z polovičního množství ingrediencí.
Vynikající veganská omáčka inspirovaná boloňskou kuchyní.
Chutné masové kuličky v pikantní tomatové omáčce, která se k nim výborně hodí. Pro přípravu kuliček je možné použít mleté drůbeží, vepřové nebo hovězí maso nebo jejich směs. Jako přílohu doporučujeme oblíbené těstoviny.
Recept na sterilovanou čočku a tofu v husté sladko-kyselé omáčce s rajčaty. Jednoduché a velmi chutná i dětem. Hodí se téměř ke každé příloze.
Nejklasičtější řízková klasika.
Recept na zeleninové karbanátky připravené s použitím minima oleje.
Actifry recept na přípravu barevných a oblíbených špízů se zeleninou v zázvorové marinádě.
Recept na vykostěná marinovaná kuřecí stehna s přílohou z brambor, mrkve a cibule.
Zavařené hříbky, kozáky nebo malé suchohřiby s cibulí konzumujeme k týmž pokrmům, ke kterým máme rádi sterilované okurky.
Rychlá zdravá večeře. Porce ozdobíme plátkem citronu. Můžeme podávat s nasucho opečeným kouskem chleba.
Hustá polévka, ze čtyř druhů fazolí a cizrny, s vynikajícím uzeným kolenem. Polévku doporučujeme uvařit ve větším množství, protože ji budete chtít snídat, obědvat i večeřet pro její neodolatelnou chuť.
Chuťově zajímavé, jemně nasládlé halušky.
Jednoduchý recept na marinovaného lososa pro studenou kuchyni.
Domácí sladkokyselé okurky. Okurky jsou vhodné ke konzumaci již měsíc po zavaření. Z uvedeného množství okurek (asi 10 cm dlouhých) získáme asi 25 kusů 0,7 l sklenic.
Jednoduchá příprava oblíbené ryby a pečených brambor v ActiFry 2v1 fritéze.
Pestré těstoviny plné rozmanitých chutí.
Tradiční japonská polévka, jejíž základními ingrediencemi jsou "miso" pasta a vývar "dashi". Tato varianta je s vařenými zelenými fazolkami a vařeným vajíčkem.
Dušené červené zelí s čerstvou pomerančovou šťávou má jemnou citrusovou chuť.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit