RECEPTY
Chutná příloha k pečené drůbeži podávané s knedlíkem.
Zkuste i ve vaší kuchyni vykouzlit tuto velmi chutnou a zdravou luštěninovou kaši. Můžete ji servírovat jako přílohu spolu s rýží. Pro zpestření doplňte vajíčko, grilovanou zeleninu, tofu či maso.
Rychlý a jednoduchý recept na zeleninový salát s jemným kozím sýrem a křupavými slunečnicovými semínky.
Příprava oblíbené ryby v parním hrnci
Podáváme s dušenou zeleninou nebo vařenými bramborami.
Jednoduchý recept na přípravu jemných cuketových placek.
Výborný salát vhodný jako příloha k masům. Jako samostatný pokrm může být bez přidání tatarské omáčky zdravou večeří pro všechny dietáře.
Jemný salát z červené řepy s jogurtem a meduňkou, která dá salátu uklidňující příchuť :) Salát je vhodný jako příloha k pikantním pokrmům, nebo jen tak, jako hlavní chod na večeři.
Chutná mléčná polévka, která vám dodá spoustu energie v sychravých podzimních a zimních dnech.
Hustá fazolová polévka se zeleninou. Podle chuti můžeme podávat se zakysanou smetanou.
Velký hrnec, husté svačinové polévky, plné zeleniny, brambor a fankfurtských párků :) (a proto frankfurtská čočková ...).
Tradiční japonská polévka, jejíž základními ingrediencemi jsou "miso" pasta a vývar "dashi". Tato varianta je s vařenými zelenými fazolkami a vařeným vajíčkem.
Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu
Nadýchané sýrové placky jsou výbornou přílohou k dobré, husté luštěninové, zeleninové nebo masové polévce. Chcete-li je konzumovat samostatně, doporučujeme podávat se zakysanou smetanou.
Recept na přípravu mořského čerta s pestem a brokolicí v parním hrnci. Na přípravu uvedeného receptu můžeme použít i jiný druh mořské ryby.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie