RECEPTY
Jednoduché chuťovky z listového těsta.
Dušená krémová rýže zjemněná smetanou. Vhodná jako příloha k smaženému a grilovanému masu a zelenině.
Tradiční zahuštěná polévka s vejcem, obohacená o mrkev osmaženou na másle, která jí dodá skvělou barvu i chuť.
Recept na tofu s fazolemi v rajčatové omáčce s indickým kořením. Podáváme s rýží, čerstvou zeleninou, nebo samostatně.
Výborná polévka plná zdravé zeleniny. Bez přidání soli vhodná i pro ty nejmenší.
Hustá krémová polévka jemné chuti. Podáváme s křupavými máslovými krutony z toastového celozrnného chleba.
Oblíbené zapékané šunkové fleky s opečenou cibulkou a sýrovou vrstvou na povrchu. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s kyselou okurkou či čalamádou.
Zdravý zeleninový salát plný vitamínů a energie. Vhodný jako předkrm, salát k jídlům z masa, chutný i jako samostatný pokrm.
Dál (dhál) je luštěninová kaše podáváná jako základní součást indického obědového menu. Toto velmi zdravé jídlo, plné bílkovin, je oblíbené i v dalších zemích Orientu.
Actifry recept na přípravu barevných a oblíbených špízů se zeleninou v zázvorové marinádě.
Nadýchaná bábovka s matcha čajem a brusinkami. Pro svou unikátní barvu je vhodná i jako velikonoční pohoštění.
Šťavnaté maso se zeleninou. Podáváme s bramborovou kaší.
Měkoučké a šťavnaté hovězí ve fantastické vínové omáčce se zeleninou.
Dýňová krémová polévka fantastické chuti.
Chutná svěží polévka.
Tzatziki (caciky) je oblíbená řecká omáčka nebo také salát. Často se podává jako předkrm, ale i jako příloha ke řeckým jídlům například k souvlaki či gyrosu.
Chutná brokolicová polévka.
Dušené červené zelí s čerstvou pomerančovou šťávou má jemnou citrusovou chuť.
Hustá polévka z oblíbených podzimních hub s bramborami a zeleninou. Tato houbová polévka vás nejen zasytí, ale i zahřeje!

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie