RECEPTY
Recept na velmi jemný, osvěžující a chuťově fantastický dezert z ořechů a limetek. Příprava je nenáročná a potěší chuťové buňky nejen veganů a vegetariánů.
Šťavnaté "Žluté" :) kuřecí maso s lákavou jemnou chutí Indie. Podáváme s rýží.
Strapačky z bramborového těsta připravené s kysaným zelím a pečenou slaninou.
Hustá polévka ze zeleniny a rybího filé. Na polévku doporučujeme použít filé, které obsahuje 100 % masa a není ničím konzervované. Nejvhodnější je filé z ryb, které jsou přímo po ulovení zpracovány a zamrazeny. Samozřejmě, že ...
Jemné šťavnaté kuřecí řízky. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou.
Vynikající a výživné jídlo, které je v Asii také známé pod názvem "Jajangmyeon". Standardně se připravuje s vepřovým masem. My jsme tentokrát použili hovězí, ale dobré je také s kuřecím či s tofu.
Nevíte co uvařit z velkých krůtích nohou? Zde je chutná inspirace.
Uvařili jste si hovězí polévku či vývar. Pokud vám zůstalo nezkonzumované vařené maso, nabízíme vám z něj opravdu výbornou omáčku. Je vhodná k těstovinám, ale i k haluškám, bramborám či s knedlíkům.
Jednoduchá gulášová polévka z vepřového masa a brambor.
Chutný bezmasý pokrm plný zdraví prospěšných látek.
Chutná cuketa s vajíčkem je vhodná na lehkou letní večeři.
Chutná a šťavnatá plněná krůtí prsa.
Upečenou rybu podáváme s teplou bramborovo-sýrovou omáčkou, rýží a plátkem citronu.
Oblíbené bramborové knedlíky plněné uzeným, podáváme s osmaženou cibulkou a kyselým zelím.
Recept na vegetariánské Dashi - vývar z řas Kombu. V japonské kuchyni se používá jako základní složka pro více jídel.
Recept na přípravu vynikající domácí kuřecí polévky se zeleninou.
Hustá kaše ze zdravé pohanky, plná vlákniny a sladkých banánů. Skvělý start do dne a energie na celé dopoledne po jejím zkonzumování.
Velmi chutný zelný salát, oblíbený nejen v asijské kuchyni. Můžeme ho podávat téměř ke všem slaným hlavním jídlům nevegetariánské, ale i vegetariánské kuchyně.
Sladké, křupavé, ořechové cukroví s bílkovým sněhem. Recept inspirovaný oblíbenými ořechovými tyčinkami, avšak s mnohem jednodušší manipulací při přípravě.
Hustá polévka z oblíbených podzimních hub s bramborami a zeleninou. Tato houbová polévka vás nejen zasytí, ale i zahřeje!

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit