RECEPTY
Jemné masové kuličky v rajské omáčce.
Párky na cibuli se zeleninou a bramborami.
Oblíbené zapékané šunkové fleky s opečenou cibulkou a sýrovou vrstvou na povrchu. Podáváme s čerstvým zeleninovým salátem nebo s kyselou okurkou či čalamádou.
Jednoduchý zeleninový salát s mozzarellou a křupavými kousky slaniny.
Hustá polévka z kysaného zelí, čočky, masa a klobásek.
Jednoduchá polévka díky použití sterilovaných fazolí, rychlá na přípravu.
Vánoční zelňačka- kapustnice by měla být řidší, měla by plnit roli jakéhosi předkrmu před štědrovečerní hostinou. I když její uvařené množství svádí ke skonzumování plného talíře, myslete na to, že je ještě lepší ...
Skvělá slaná chuťovka k vínu.
Hustá polévka, ze čtyř druhů fazolí a cizrny, s vynikajícím uzeným kolenem. Polévku doporučujeme uvařit ve větším množství, protože ji budete chtít snídat, obědvat i večeřet pro její neodolatelnou chuť.
Bramborárky jsou velmi oblíbené a tak jsme je trochu vylepšili!
Nechutná vašim rodinným příslušníkům cuketa? Zkuste jim ji naservírovat jako lodičky s bramborovými plachtami na "vlnách" ledového salátu a uvidíte, žese po ní jen "zapráší".
Vynikající plněné zelné listy (holoubata) si zaručeně oblíbíte a jejich trochu pracnější přípravu všichni konzumenti jistě ocení. Podáváme s čerstvým chlebem.
Tato, ne právě nejzdravější :) lahůdka nejlépe chutná nakrájená na čerstvém chlebu potřeném hořčicí.
Tradiční podzimní a zimní jídlo Slovanů. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žádné koření záměrně, není to tisková chyba. :)
Podáváme s chlebem nebo opečenými bramborami.
Vynikající chuťovka, která nezklame žádného gurmána.
Chutné pečené brambory.
Neuvěřitelně nenáročná příprava sekané pomocí domácí pekárny
Chutná obměna receptu na oblíbené šunkové fleky.
Jednoduchý recept na přípravu rychlé a levné večeře, který zvládne každý chlap. Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit