RECEPTY
Chutné a zdravé muffiny s červenou řepou bez cukru.
Dušená kulatozrnná rýže při vaření uvolňuje ze zrn škrob a po uvaření je lehce lepkavá. Tvoří základ rýžových náplní, rýžových nákypů, je vhodná do rizota a jiných pokrmů, ale je dobrá i jako běžná příloha.
Jednoduchá a zdravá hlívová polévka uvařená pomocí parního hrnce
Klasická slovenská kapustnica s masem, sušenými švestkami a pikantní klobáskou, která jí přidá charakteristickou chuť.
Jemné, sladko-kyselé dušené zelí s jablky, brusinkami a skořicí. Chuťově zajímavá příloha k pečené kachně.
Podzimní polévka z čerstvých suchohřibů a klouzků.
Guláš ze sporáku na velkou rodinnou oslavu.
Jak si dobře připravit tarhoňu. Tato chutná těstovina je velmi vhodnou přílohou k různým jídlům, ať už vařeným, pečeným nebo dušeným.
Basmati je dokonalá dlouhozrnná rýže, s nezaměnitelnou oříškovou chutí, která je lehce stravitelná a zcela bezlepková. Má nízký glykemický index a méně kalorií než jiné druhy rýže. Při vaření se vůbec neslepí a nejen proto ...
Tradiční guláš doplněný o žampiony podáváme s chlebem.
8litrový hrnec té nejskvělejší zelňačky, 18 porcí pro celou velkou rodinu nebo přátele. Podáváme s čerstvým chlebem a podle chuti i s kopečkem zakysané smetany na porci.
Vynikající, jemně pikantní rybí polévka z pangasia. Jednoduchá a rychlá příprava.
Výborný letní bramborový salát vhodný k řízku.
Klasické domácí knedlíky s cibulkou jako příloha k hlavnímu jídlu.
Omáčku podáváme k vařenému i pečenému masu, k masovým kuličkám, spolu s knedlíkem nebo vařenými bramborami.
Lehká a zdravá polévka jednoduchá na přípravu.
Žraločí maso má nevýraznou chuť, avšak jeho příprava v tomto nadýchaném a jemně pikantním těstíčku, ho změní v lahůdku. Přitom mimořádně oceníte, že žralok je chrupavčitá ryba a nemá téměř žádné kosti. Podáváme s ...
Jemné, zeleninovo-oříškové placičky zachutnají každému gurmánovi.
Jemná dršťková polévka z telecích drštěk, bez cibule v jíšce.
Lehká večeře nejen pro vegetariány. Podáváme naslano s čerstvou pažitkou. Také se dá pokrm konzumovat nasladko, jelikož je díky množství cibule již zpočátku jemně nasládlý. Stačí přidat trochu cukru a skořice.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit