RECEPTY
Pikantní okurky ve sladkokyselém nálevu. Z uvedeného množství 5-8 cm okurek zavaříme 7 kusů 0,7 l zavařovacích sklenic.
Tradiční letní zeleninový salát ze raného zelí, mladé mrkvičky, okurek, rajčat a mladé cibulky, v sladkokyselém nálevu. Salát je vhodný k řadě pokrmů z masa.
Jemné chutné placky, které se vám budou líbit. Konzumujeme samostatně, nebo je můžeme podávat i jako přílohu ke grilovanému krůtímu či kuřecímu masu.
Chutná lehká letní večeře.
Domácí sladkokyselé okurky. Okurky jsou vhodné ke konzumaci již měsíc po zavaření. Z uvedeného množství okurek (asi 10 cm dlouhých) získáme asi 25 kusů 0,7 l sklenic.
Tato jemná pomazánka nemusí být natřena jen na chlebu a pečivu, je vhodná i na plnění zeleniny např. paprik, rajčat či okurek ...

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie