RECEPTY
Tento recept nepatří k jednoduchým a málo pracným, ale při prvním soustu každý pochopí, že to prostě stojí za ten chuťový zážitek.
Výborná zeleninová polévka z vývaru, který vznikne v odkapávací nádobě parního hrnce
Pro pečení je nejvhodnější dobře prorostlý bůček. Podáváme s knedlíkem navlhčeným výpekem a dušeným bílým zelím.
Velmi chutné a oblíbené, jarní placky z nových brambor a skvělého medvědího česneku.
Vynikající klasická domácí dršťková polévka
Vynikající grilovaná pochoutka vhodná na zahradní oslavu. Podáváme s čerstvým míchaným zeleninovým salátem.
Hustá zdravá polévka, která zahřeje i zasytí.
Díky vysokému obsahu křenu silně pikantní, až pálivý salát plný zdraví prospěšných potravin. Vhodný jako příloha k pokrmům zejména během chřipkového období.
Mixovaný ovocno-zeleninový salát, něco pro zdraví kolem desáté dopoledne. :)
Tento výborný a hustý guláš všem zaručeně zachutná.
Výborné masové kuličky vhodné k omáčkám.
Návod k přípravě výborných a jemných kuřecích jater na cibulce s houbami shiitake. Není problém použít i jiné jedlé houby, podle chuti strávníků. Jako příloha je vhodná bramborová kaše nebo rýže.
Jednoduchý recept na přípravu hlívové guláše s bramborami
Jemný gulášek z telecí kližky mírně sladké chuti. Základem je maso i zeleninu opéct a pak spolu vařit doměkka.
Zdravé mlsání. Nepečené tyčinky plné vitaminů ze zdravých ingrediencí.
Sytý a chutný salát s houbami a křupavou zeleninou. Lehký salát, vhodný i jako hlavní jídlo.
Návod, jak si připravit domácí polotovar na přípravu hovězí polévky nebo jako kvalitní ingredienci pro další recepty.
Perfektní domácí řízky podle tradičního receptu.

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie