Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Smažený kořen lotosu
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
KACHNÍ MASO
Kachní játra na hořčici
Hlíva v kurkumové omáčce
KRŮTÍ MASO
Krůtí paprikáš
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie