Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Bramborárky s bavorskou sekanou
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-bramborové placky
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Quinoa s kyselým zelím
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka s černými fazolemi
Bramborové placky s květákem a brokolicí
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí v česnekové marinádě
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Bramboráky s medvědím česnekem
Telecí dršťková polévka
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
Kedlubnová polévka pro děti
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie