Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Pudinková vosí hnízda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SUCHÉ PEČIVO
Měkké perníčky
ZÁKUSKY
Nepečený pudinkový zákusek s banány
DORTY
Třípatrový kaštanový dort
BÁBOVKY
Skořicová bábovka s jablky
Třená bábovka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
Perníkový chlebíček z žitné mouky
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
Čokoládově kokosová bábovka s ořechy
Krémové řezy s mascarpone
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
Vanilkové soufflé
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie