Národní kuchyně
Více
DEZERTY V SKLENICI
Domácí čokoládový pudink
KOLÁČE
Jablkový koláč se zmrzlinou
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangem
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Cheesecake z ricotty
KRŮTÍ MASO
Krůtí paprikáš
SLANÉ CHUŤOVKY
Ořechově škvarkové pagáčky
RIZOTO
Mrkvové rizoto
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Vepřová játra na cibulce
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie