Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Pečené zelí
Dada 50 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Banánové krémové řezy s tvarohem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie