Národní kuchyně
Více
RYBY
Pangasius na másle a cibuli
Dada 40 min. nízká
Pečené rybí filé v trojobalu
Dada 30 min. nízká
Mořský čert s hráškovým pyré
Zuzka 30 min. nízká
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízká
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Kalamáry na grilu
Michal 15 min. nízká
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Žraločí steak marinovaný
Dada — střední
Smažené rybí kousky ze sumečka
Dada 40 min. střední
Pečený pstruh
Kapr v alobalu
Norika — nízká
Platýs s bylinkovým máslem
Mořský čert se zeleným pestem
Pangasius zapečený s hermelínem
Zuzka 35 min. nízká
Treska ve sněhovém těstíčku
ActiFry pečená pražma
Michal — nízká
Candát po provensálsku
Jurgason 50 min. nízká
Losos na Teriyaki
Michal 10 min. nízká
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Dada 45 min. nízká
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
Jurgason 45 min. střední
Makrela v jogurtu
Dada 1 h. 30 min. střední
Kapr na víně
Norika 1 h. 20 min. nízká
Lososový filet s Gomashio
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit