Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Dada 40 min. nízká
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Dada 2 h. vysoká
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Kotlíkový guláš
Michal 4 h. střední
Domácí Dobošové řezy
Zuzka 45 min. střední
Kuřecí prsa na paprice
Jurgason — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Segedínský guláš
Dada 60 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Bramborové langoše
Dada — střední
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
ŠTRÚDLY
Ořechový a makový štrúdl
Dada 60 min. střední
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Dada 2 h. 30 min. střední
Vepřový guláš se žampiony
Michal 1 h. 10 min. nízká
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Cheddarové šunkové růžičky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie