Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
Awase Dashi
Michal — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
RYBY
Losos na Teriyaki
Domácí sushi
Mioo — vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tradiční francouzský jablečný koláč
Grenadýrský pochod
Brynzové tyčinky
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Slané krekry s medvědím česnekem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie