Národní kuchyně
Více
Bramborové přílohy 31
Zeleninové přílohy 23
Bramborové saláty 6
Knedlíky 9
Rýže 9
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Domácí bramborové lokše
Brambory opečené na másle
Lokše
Smažené kořeněné brambory s cibulí
Pečené cibulové brambory
Špaldovo-bramborové halušky s krupicí
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Letní bramborový salát
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené medové zelí
Bramborovo-brynzové krokety
Dušené červené zelí
Dýně zapečená s brynzou
Irský bramborový chléb
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Krémové jahodové řezy s tvarohem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie