Národní kuchyně
Více
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Dada 1 h. 10 min. nízká
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
Kapustový prívarok s bramborami
Dada 40 min. nízká
Dip s medvědím česnekem
Zuzka 10 min. nízká
Červená čočka se špenátem
Dada 30 min. střední
Žampionová kari omáčka
Dada 35 min. střední
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
Dada 25 min. střední
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Dada — střední
Hrachový prívarok s medvědím česnekem
Dada 60 min. střední
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
Tatarská omáčka ze zakysané smetany
Dada 10 min. nízká
Prívarok z červené čočky s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Hroznová omáčka na středověký způsob
Špenát připravený z mrazeného špenátu
Dada 20 min. nízká
Patisonový prívarok
Michal 60 min. nízká
Švestkovo-smetanová omáčka
Dada 20 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Broskvová omáčka s třtinovým cukrem
Dada 40 min. střední
Rajská omáčka
Dada 30 min. nízká
Cuketový prívarok s tofu
Pikantní rajčatová omáčka
Bílá fazolová omáčka s párkem
Dada — nízká
Křenová omáčka
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie