Národní kuchyně
Více
Kuřecí maso 124
Vepřové maso 157
Krůtí maso 24
Hovězí maso 38
Kachní maso 18
Telecí maso 7
Zaječí a králičí maso 5
Jehněčí maso 1
Zvěřina 2
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky s rohlíkem
Pečená kuřecí prsa s bramborami
Kuřecí steaky s nivovou omáčkou
Dušené vepřové maso na houbách
Dýňové karbanátky
KRŮTÍ MASO
Rizoto z krůtích stehen
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
Pikantní segedínský guláš
ActiFry česnekové kuřecí maso
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit