Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní smetanová polévka
Dada 40 min. nízká
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Čočkovo-hrachový pikantní dál
Dada 1 h. 45 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Čočková polévka s kysaným zelím
Dada 2 h. střední
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový prívarok
Jurgason 50 min. nízká
Čočkovo-bramborový prívarok
Dada 60 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Brynzové tyčinky
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
TĚSTOVINY
Halušky
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Brynzová kolečka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie