Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
Dada 45 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
Zuzka 40 min. střední
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Zuzka 60 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
Dada 1 h. 15 min. střední
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
Michal 1 h. 30 min. střední
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
Frankfurtská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Dada 1 h. 40 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí sekaná s mrkví
Dada 1 h. 50 min. střední
Fazolové bramboráky s bazalkou
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka s červenou čočkou
Bramborárky s bavorskou sekanou
Dada 50 min. střední
TĚSTOVINY
Bucatini s prošutem a rukolou
Michal — střední
Těstoviny s uzeným lososem
Michal 25 min. nízká
Špagety s čerstvými rajčaty a bazalkou
Michal 30 min. nízká
Květákovo-bramborové placky
Michal 60 min. střední
Těstoviny s liškami a lososem
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Dada 1 h. 30 min. střední
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Pečené vepřová kýta s kořenovou zeleninou
Dada 2 h. 30 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Tzatziki
Dada — střední
Okurkovo-rajčatový salát se smetanou
Dada — nízká
Quinoa s kyselým zelím
Dada 25 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie