Národní kuchyně
Více
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Zuzka 60 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Quinoa s kyselým zelím
Dada 25 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Hovězí koložvárské zelí
Dada 1 h. 30 min. střední
Segedínský guláš s hovězím masem
Dada 2 h. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Kapustnice z hovězím masem
Dada 2 h. 10 min. střední
KRŮTÍ MASO
Pečené krůtí na kysaném zelí s bramborami
Silvestrovská kapustnice
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Kvašené zelí na červené cibuli
Dada 20 min. nízká
Tofu s kysaným zelím
Dada 40 min. střední
Segedín s tempehem
Michal 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Vánoční čočka se zelím a houbami
Dada 30 min. nízká
Bramborové placky s kysaným zelím a žampiony
Dada 60 min. střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zelno-fazolová polévka Šutolica (Šutelica)
Dada — střední
VEPŘOVÉ MASO
Úhrabky
Dada 60 min. vysoká
Babiččiny úhrabky
ZELENINOVÉ SALÁTY
Majonézový salát z kysaného zelí s ovocem
Zuzka 40 min. nízká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Prívarok z kysaného zelí
Dada 35 min. střední
Zelný salát s jablky a banány
Zuzka 30 min. nízká
Slané masovo-zelné buchty
Zuzka — střední
Gazdovská kapustnica s kroupami
Pikantní segedínský guláš
Dada 1 h. 20 min. střední
Zelňačka s čočkou
Dušené kysané zelí
Dada 40 min. nízká
Zelné placky
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Vepřová játra na cibulce
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie