Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře na zeleninové nádivce s cizrnou
Dada 1 h. 30 min. střední
RIZOTO
Kuřecí rizoto
Jurgason 45 min. nízká
SLANÉ KOLÁČE
Pizza
Jednoduchá kuřecí prsa s brokolicí
Dada 40 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Žampiony s brokolicí v ústřicové omáčce
Dada 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Maso-zeleninový závin v listovém těstě
Dada 60 min. střední
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Dada — nízká
Pečená vepřová kýta
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Restované houby Shimeji Bunapi
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí prsa zapečená se sýrem a smetanou
Vepřová játra na cibulce
Jednoduché kachní rizoto
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie