Národní kuchyně
Více
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Jarní polévka s krupicovými knedlíčky
Jurgason 25 min. nízká
Zeleninová polévka s použitím vývaru z parního hrnce
Dada 15 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko
Kávový zákusek
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Zeleninová polévka
KRŮTÍ MASO
Krůtí závin v listovém těstě
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie