Národní kuchyně
Více
TELECÍ MASO
Telecí guláš s bramborami
Dada 1 h. 40 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Hovězí přední s celerem
Michal 3 h. vysoká
RIZOTO
Šafránové rizoto
Michal 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Cibulová polévka
Michal 2 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit